miercuri, 3 septembrie 2014

Indragostite de un sablon ..

   Oare cate dintre voi , va doriti un baiat care sa va iubeasca si sa va demonstreze asta ? Eu cred ca toate . Dar de prea multe ori ne indragostim de baiatul acela saten , cu ochi albastri , inalt , frumos , venind calare pe un cal de la castelul lui si vine sa ne iubeasca si alaturi de care sa traim fericiti pana la adanci batraneti :)) .  
    Aici intervine alta problema . Desenele care ne-au marcat copilaria , incet incep sa ne acapareze si viitorul . Fetelor , nu va asteptati sa gasiti un baiat care sa fie la fel cu cel din visele voastre. Cautati un baiat cu care sa puteti vorbi orice , chiar si cele mai mici prostioare si glume , de multe ori sunt mult mai importante decat initialul tipar . Gasiti in baiat care sa va asculte , care sa va protejeze ca un frate , cu care va puteti juca precum copii mici, care sa va alinte ,sa va faca sa zambiti doar atunci cand se uita la voi cu acea dragoste in privire.  Acel baiat care va face sa va simtiti frumoase si apreciate.
      Gasiti acea persoana care desi nu e perfecta si nu face parte din tiparul imaginat pana acum si incercati sa inlocuiti tiparul cu simpla lui persoana .. Abea atunci cand lucrurile se intampla fara a fi prevazute , si dragostea iti schimba tiparul , ganditi-va ca nu are rost sa va indragostiti de un sablon . 

" Your prince will come . He may not be riding a white horse , or have a big castle . But he will want you , and only you, and that will be better than any fairytale . "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu