marți, 2 septembrie 2014

Franturi de suflet

    Adevarul e , ca pana la urma , daca ti cu adevarat la cineva , ai face tot posibilul sa il ti aproape.Dar atunci cand viata nu te lasa sa iti duci la bun sfarsit toate planurile pe care ti le faceai alaturi de persoana iubita , si il ia de langa tine , ai impresia ca nimic nu mai bare sens . Cand realizezi ca acel cineva cu care obisnuiai sa razi , sa plangi , caruia ii ascultai inima batand , acum nu mai este , ai impresia ca totul e impotriva ta si nu mai ai nici o scapare ..
   Dar la un moment dat , cand il revezi in multime si inima incepe sa tremure de entuziasm si in acelasi timp de frica , mergi la el si il saluti . Poti spune ca o faci din respect .. dar in sufletul tau sti bine ca nu e asa . Tanjesti de prea mult timp dupa o imbratisare de la el  , sau orice alt gest care sa iti aminteasca cat de bine va era impreuna ,precum un copil dupa o acadea . Iar el , cand te-a vazut , te-a luat in brate si parca timpul s-a oprit in loc ..
   Ati inceput sa vorbiti , putin dar des si pe zi ce trecea , simteai in privirea lui ca te vrea inapoi , iar tu , iubindu-l candva , nu puteai sa te prefaci ca nu vrei si tu acelasi lucru .. si v-ati impacat din nou , pentru a patra oara ...
 Amandoi incercati sa va abtineti sa nu puneti suflet prea devreme , ca nu cumva sa se intample ca de celelalte ori .. dar ca si un copil care pune degetul pe usa fierbinte de la soba , chiar daca mama lui i-a spus sa nu o faca pentru ca se va arde , asa si voi , involuntar va atasati din ce in ce mai mult , refuzand sa credeti ca asta e ceea ce se intampla cu adevarat si nu ai cum sa o schimbi... va apropiati din nou , unul de celalat si va promiteti ca lasati trecutul in urma , va ganditi ca ati facut cunostinta atunci cand l-ai intalnit in multime si de atunci a inceput povestea voastra de draguste ..
   Lasati in urma tot ce a fost , atat momentele frumoase petrecute impreuna cat si momentele acelea pe care nu ti le-ai fi dorit vreodata sa se intample . Si incepeti in capitol nou , in care el iti spune cat de mult tine la tine si ca asa incet , incepe sa se obisnuiasca cu gandul ca voi , o sa fiti doi , dar in acelasi timp doar unul ...  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu