miercuri, 3 septembrie 2014

Dragostea nu e niciodata mai puternica , decat atunci cand te face sa suferi ...

 Intradevar , nimanui nu ii surade ideea de a avea o relatie pe urma careia sa sufere , dar abea atunci cand ajungi in acel moment in care lacrimile iti inunda ochii si iti doresti sa poti face orice  sa va fie bine , poti sa iti dai seama cat de puternica e dragostea .
Mereu speram sa fie bine , sa fie doar al tau , sa te iubeasca ..  va jucati precum doi copii, va luati in brate si va promiteti ca , undeva , candva , veti fi fericiti , mai fericiti ca si acum si nimeni si nimic nu ar putea sta in calea fericirii voastre ..
Dar atunci cand nu mai e totul chiar atat de roz si suferinta isi face aparitia , doar atunci poti sa iti dai seama cu adevarat, ce semnificatie au sentimentele acelea care iti infasoara sufletul  .. Gandeste-te ca , daca nu ar aparea suferinta , nu am sti niciodata ce simtim cu adevarat  . Cand suferim , doare . Si toti stim ca durerea nu e provocata de un lucru marunt ... Suntem frumoase , destepte si puternice , atat sufleteste cat si psihic.  Nu trebuie sa ne consumam cu suferinta . Dar cand suferim din dragoste , nu mai e acelasi lucru .Poate ca avem nevoie de suferinta , ca sa demonstram tuturor cat suntem de puternice , pentru ca nu oricine poate sa isi ia inima in palme si sa o daruiasca celui iubit.
   Doare sa te uiti in oglinda si sa sti exact care sunt firele alea de par pe care ti le-a atins ultima data , sa vezi exact locusorul acele de pe frunte unde ti-a lasat ultimul sarut .Sa vezi urma mainii lui in palma ta ,asa cum te-a strans ultima data. Sa vezi o particica din buza de sus , inca rosie de la ultimul sarut ..Doare . Mai ales atunci cand nimeni altcineva nu le mai vede .Sa tragi aer in piept si sa spui " asa a fost sa fie !" . Si chiar sa crezi ca asa a fost sa fie .
    Abea atunci iti dai seama de puterea unui sentiment , iar daca esti destul de norocos , nu vei lasa sa se intample aceste lucruri pentru ultima oara ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu